Bruidsmake-up donkere huid

Als bruid wilt u natuurlijk op uw allermooist op de grote dag verschijnen. Haar en make-up zijn dan van groot belang. Onze bruidsstylisten zijn gespecialiseerd in het mooi maken van iedere bruid. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar bruidsmake-up voor de donkere huid? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

De donkere huid heeft andere producten nodig dan een lichte huid, zowel qua kleur als qua verzorging. Onze bruidsstylisten hebben allerlei soorten verzorgingsproducten en bruidsmake-up voor de donkere huid in het assortiment, dus wij kunnen u beslist voorzien van uw droom look. Heeft u altijd al gedroomd van een flawless en glowy bruidslook? Kiest u voor een zware make-up look of gaat uw voorkeur uit naar een meer naturelle look? Een schitterende bruidsmake-up die volledige aansluit uw wensen, vindt u hier.

Professionele bruidsmake-up voor de donkere huid

Wellicht heeft u een ietwat vettere huid, zoals eigenlijk normaal is bij een donkere huid. Ook wij weten dit. Wij willen niet dat uw make-up halverwege de trouwdag niet meer mooi zit. Daarom gebruiken wij kwalitatieve bruidsmake-up voor de donkere huid. Ook qua kleur kunnen we u goed adviseren. Zo is het bijvoorbeeld handig om te weten dat warme kleuren over het algemeen mooier staan dan koele kleuren, en dat de blush een stukje feller dient te zijn dan normaal, omdat deze anders wegvalt op de donkere huid.

Zorgeloos genieten op uw grote dag

U kunt er op vertrouwen dat wij een schitterende bruidsmake-up look voor de donkere huid verzorgen. U hoeft zicht geen zorgen te maken of uw make-up nog goed zit. Wij  ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer