Kapsel & bruidsmake-up omgeving Eindhoven

Gefeliciteerd, u gaat bijna trouwen! Misschien duurt het nog even, maar u bent wel alvast op zoek naar iemand die uw bruidsmake-up kan verzorgen in de regio Eindhoven. Logisch, u wilt goed voorbereid zijn op de grote dag. DeBruidsstylisten hebben een salon in Stramproy, maar leveren ook service aan huis. Bent u woonachtig in de buurt van Eindhoven en heeft u nog geen geschikte visagist gevonden? Bekijk dan de mogelijkheden van top bruidsstyling in uw buurt. De stylisten van DeBruidsstylisten.nl staan voor u klaar.

Bruidsmake-up en bruidskapsels verzorgd in Eindhoven

Dankzij de ambulante service kunnen wij in heel Nederland bruiden voorzien van de mooiste bruidsmake-up en bruidkapsels, ook in Eindhoven. DeBruidsstylisten.nl is onderdeel van Haarstudio Arits en is gespecialiseerd op het gebied van bruidskapsels en bruidsmake-up. Al jarenlang voorzien we bruiden van de mooiste kapsels en make-up en we hopen u ook te mogen voorzien van prachtige bruidsmake-up in Eindhoven. We luisteren graag naar uw wensen en we zijn pas tevreden wanneer we zeker weten dat u zich geweldig zult voelen én er geweldig uit zal zien op de grote dag.

Wilt u een proefsessie?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte visagiste of kapper in Eindhoven voor uw bruiloft, staan wij graag voor uw klaar en doen we er alles aan om uw trouwdag compleet te maken. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen en eventueel houden we bij u thuis in Eindhoven een proefsessie. Daarbij kunt u al uw wensen aan ons kenbaar maken en ziet u meteen of het wordt zoals u het in gedachten heeft. Samen zorgen we ervoor dat u straalt op de mooiste dag van uw leven!

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer