Bruidsstyling Limburg

Bent u op zoek naar bruidskapsel en bruidsmake-up in Limburg? Dan bent u bij DeBruidsstylisten.nl aan het juiste adres. Onze bruidsstylisten hebben erg veel ervaring en zijn allemaal op de hoogte van de laatste bruidskapsel en make-up trends. Voor het mooiste bruidskapsel in Limburg zit u hier goed. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en deze vertalen wij naar een bruidskapsel en bruidsmake-up die volledig aansluiten bij wat u in gedachten heeft.

Bruidsmake-up Limburg

Het vinden van een geschikte visagiste die u op uw grote dag kan voorzien van een schitterende bruidsmake-up kan erg lastig zijn. Onze bruidsstylistes zijn echter volleerde visagistes die regelmatig worden bijgeschoold, zodat u met een flawless bruidslook op uw grote dag kunt schitteren.

Zowel make-up als bruidskapsel

DeBruidsstylisten.nl kan een totaalpakket aanbieden: de bruidsstyliste zorgt niet alleen voor de bruidsmake-up, maar ook voor het bruidskapsel. Elk haaraccessoires dat u zich kunt bedenken, kunnen wij mooi in uw bruidskapsel verwerken, bijvoorbeeld een bloem, diadeem of sprankelende steentjes. Wij zijn niet voor niets de top bruidsstylisten in Limburg. Voor een zorgeloze trouwdag kunt u kiezen voor bruidsmake-up en bruidskapsel in Limburg door DeBruidsstylisten.nl.

Arits Hair – Beauty – Style

DeBruidsstylisten.nl is onderdeel van Arits Hair – Beauty – Style. De Salon is gelegen in Stramproy, en hier kunt u terecht voor uw bruidsmake-up en bruidskapsel in Limburg. Wij staan voor u klaar met advies op maat en we zorgen voor een kwalitatief eindresultaat, zodat u helemaal zorgeloos kunt genieten van uw grote dag. Heeft u interesse in mooie bruidsmake-up in Limburg, inclusief bruidskapsel? Dan kunt u contact met ons opnemen. 

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer