Bruidsstyling Weert, Limburg

Gaat u trouwen in Midden Limburg en zoekt u een professionele bruidsstyliste die uw haar en make-up verzorgt? Dan bent u bij DeBruidsstylisten.nl aan het juiste adres. Onze stylistes zijn namelijk gespecialiseerd in het creëren van het mooiste bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up in Weert en omstreken.

Bruidskapsel & bruidsmake-up omgeving Weert

Onze bruidsstylisten hebben veel ervaring in het creëren van de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up in Weert en omstreken. Van krullend haar tot superstraight haar en van een hele lichte huid tot een getinte huid. Wij hebben inmiddels de nodige bruiden voorzien van een schitterende look, en dit kunnen we ook voor u betekenen. Op uw bruiloft wilt u er natuurlijk prachtig uit zien. Onze bruidsstylistes luisteren naar uw wensen en ideeën, en zetten deze om naar een stralende look. Genieten op uw trouwdag begint ermee dat u zich geen zorgen maakt over uw bruidslook. Voor bruidsmake-up en een bruidskapsel in Weert en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

DeBruidsstylisten | Arits Hair – Beauty – Style

DeBruidsstylisten.nl is een onderdeel van Arits Hair – Beauty – Style. Al onze stylistes zijn opgeleid om u te kunnen voorzien van bruidsmake-up en een bruidskapsel in Weert en omstreken. De studio van Arits ligt in Stramproy, nabij Weert, en u bent van harte welkom om hier uw haar en make-up voor uw bruiloft te laten doen. U kunt echter ook gebruik maken van de ambulante service. Dit betekent dat we uw bruidsmake-up en bruidskapsel in Weert en omstreken op locatie zullen verzorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem (vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak. 

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer