Bruidsstyling | Perfect gestyled op uw grote dag!

U bent bezig om uw grote dag te plannen, en daar hoort natuurlijk bruidsstyling bij. Bruidsstyling is een verzamelterm voor de complete bruidslook, inclusief haar en make-up. U heeft wellicht al een jurk uitgezocht die helemaal aansluit bij uw wensen. Het is aan ons de taak om daar een mooi en uniek bruidskapsel en een stralende bruidsmake-up bij te creëren, zodat u perfect gestyled op uw grote dag verschijnt.

Bruidsstyling die bij u past

Op uw bruiloft is het belangrijk dat u de mooist versie van uzelf bent. Bij de bruidsstyling houden we dan ook rekening met u als persoon. Wanneer u normaal gesproken geen of weinig make-up draagt, dan geven we u op uw bruiloft geen zware smokey ooglook en felrode lippen. Wellicht voelt u zich dan niet als uzelf, en dat willen we natuurlijk niet. Samen met u zorgen we voor bruidsstyling die volledig is afgestemd op u en uw persoonlijke wensen.

Een adembenemend kapsel en stralende make-up

Onze bruidsstylisten zorgen voor uw complete bruidsstyling, oftewel uw bruidskapsel én uw bruidsmake-up. Wij beheersen de meest moderne hairstyling- en make-up technieken, waaronder airbrush make-up, dus u kunt erop vertrouwen dat u er stralend uit ziet op uw grote dag. Tevens kunnen we een adviserende rol vervullen op het gebied van sieraden en accessoires, zodat deze perfect aansluiten bij uw jurk en de rest van uw bruidslook. Ook dit is een onderdeel van bruidsstyling.

Wij zien het als onze missie om u van een langdurig mooie look te voorzien zodat u zorgeloos kunt genieten van uw bruiloft! 

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer