Wat doet een bruidsstyliste?

Gaat u trouwen? Dan komt u ongetwijfeld in aanraking met een bruidsstyliste. Zij is namelijk degene die ervoor zal zorgen dat u op uw trouwdag wordt voorzien van een schitterende trouwkapsel en een mooie bruidsmake-up. Een bruidsstyliste is een haar- en make-up professional die uw complete bruidslook kan verzorgen. U hoeft dus niet eerst naar een kapsalon om vervolgens nog langs een visagiste te moeten om de make-up te laten aanbrengen. Een bruidsstyliste doet dit allemaal voor u, in één handige sessie. Hierdoor voorkomt u stress en kunt u van uw trouwdag de allermooiste dag van uw leven maken!

Wat kan DeBruidsstylisten.nl voor u betekenen?

DeBruidsstylisten.nl is een onderdeel van Arits Hair | Beauty | Style. Door jarenlange ervaring in haar- en beauty styling, kunnen we u voorzien van een passende bruidslook die geheel is afgestemd op uw wensen. Onze bruidsstyliste houdt tevens rekening met uw huid- en haarkleur, maar ook met uw jurk, een eventuele sluier of haarsieraad en natuurlijk sieraden en andersoortige bruidsaccessoires. Door al deze factoren mee te nemen, creëert de bruidsstyliste een adembenemende bruidslook waarvan uw partner absoluut onder de indruk zal zijn!

Bruidsstyling door onze bruidsstyliste

Heeft u interesse in de kunsten van onze bruidsstyliste? Bij ons kunt u kiezen voor enkele bruidspakketten.

  • Compleet bruidsarrangement (Proefsessie haar&make-up + Trouwdag haar&make-up)
  • Make-up arrangement (Proefessie make-up + Trouwdag make-up)
  • Bruidskapsel arrangement (Proefsessie haar + Trouwdag haar)
  • Last minute arrangement (Trouwdag haar & make-up)

Tevens kan onze bruidsstyliste bij u thuis komen om het bruidskapsel en de make-up te realiseren op uw trouwdag.

Wilt u meer informatie over de bruidsarrangementen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen om de mooiste dag van uw leven tot een succes te maken? Neem dan contact met ons op.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer