De mooiste bruidsvisagie op uw trouwdag!

Of u nu regelmatig make-up draagt of niet, op uw trouwdag wilt u stralen als geen ander. Haar en make-up moeten de hele dag door perfect zitten en u wilt zich daar gedurende de dag geen zorgen meer om hoeven te maken. DeBruidsstylisten dragen hier graag een steentje aan bij en hopen uw trouwdag tot een groot succes te maken dankzij de bruidsvisagie van uw dromen.

Bruidsvisagie aangepast op uw jurk en bruiloft

Wij verzorgen op de grote dag de visagie van de bruid, helemaal uitgevoerd naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een look met veel uitbundige kleuren of misschien toch een natuurlijke uitstraling? Wij zorgen ervoor dat u precies de bruidsvisagie krijgt die u wilt en waar u zich goed bij voelt. Naar wens kan er eventueel een proefsessie plaatsvinden waar u als bruid al uw wensen kenbaar kunt maken en de bruidsvisagie alvast geoefend wordt. Wij zorgen ervoor dat de visagie aangepast is op uw bruidsjurk, kapsel en zelfs op de stijl van uw feest.   

Ook voor familieleden

Vanzelfsprekend kunnen ook de nichtjes, tantes, moeders of oma's bij ons terecht voor mooie bruidsvisagie. Zij zullen make-up in dezelfde stijl van de bruid krijgen wat uiteindelijk zorgt voor een mooi geheel. Naast bruidsvisagie voor de hele familie, verzorgen we bij DeBruidsstylisten ook bruidskapsels voor de bruid en voor de rest van de familie. Dit wil niet zeggen dat u allemaal met hetzelfde kapsel zult verschijnen op de bruiloft. Iedereen mag naar wens een eigen kapsel en make-up uitkiezen, en wij zorgen ervoor dat het precies zo wordt zoals zij het in gedachten hadden.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer