Airbrush make-up voor uw bruidslook

Een moderne ontwikkeling in de wereld van bruidsmake-up is airbrush. Airbrush make-up is het egaal aanbrengen van vloeibare make-up middels luchtdruk. De make-up wordt heel erg dun aangebracht op het gezicht, waardoor er een zeer 'licht' en toch egaal resultaat ontstaat. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor airbrush make-up die wij graag voor u op een rijtje zetten.

Voordelen van airbrushen

  • Het kan laag op laag worden aangebracht. Gaat u voor een natuurlijke bruidslook of kiest u voor een heftigere make-up? De keuze is aan u.
  • Airbrush make-up kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Foundation, blush, oogschaduw en zelfs lipstick: het kan allemaal aangebracht worden door middel van een airbrush.
  • Zeer hygiënisch, want er wordt geen gebruik gemaakt van sponsjes en kwastjes.
  • Een glad resultaat doordat de fijne mist egaal op uw huid wordt gesprayd.
  • Heeft u last van onzuiverheden? Met Airbrush make-up worden alle onzuiverheden praktisch onzichtbaar.

Waarom Airbrush make-up op uw trouwdag?

Aangezien deze bruidsmake-up een bijna gephotoshopt resultaat geeft én langdurig blijft zitten, is het zeer geschikt voor op uw trouwdag. U wilt zich natuurlijk geen zorgen maken om uw make-up: genieten staat op de eerste plaats. Airbrush make-up is daarom een goede optie.

De bruidsstylistes van DeBruidsstylisten.nl hebben veel ervaring met airbrushen. Heeft u interesse in een bruidslook met airbrush make-up? Neem dan contact op met DeBruidsstylisten.nl. Wij voorzien u graag van extra informatie.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer