Bruidsstylisten portfolio

DeBruidsstylisten heeft reeds vele bruidjes succesvol voorzien van een schitterende kapsel en een bijpassende make-up. Bent u benieuwd naar de bruids looks die onze stylisten reeds hebben verzorgd? Bekijk dan ons Bruidsstylisten portfolio.

Inspiratie portfolio

Zoekt u inspiratie voor uw eigen bruidskapsel, zodat u op uw grote dag het stralende middelpunt bent met een zelf gekozen en persoonlijke look? Dat is mogelijk! We hebben een mooi inspiratie portfolio waar u een aantal schitterende bruidslooks kunt vinden. Houdt u van los haar of juist van een opgestoken bruidskapsel? Een kapsel mét sluier of zonder? U vindt ze allemaal in het inspiratie portfolio.

Angela Reuter, persoonlijk portfolio

Angela Reuter is een topstyliste met een grote dosis ervaring in zowel hairstyling als make-up. Door haar werkzaamheden voor het Duitse programma Popstars en de Berlin Fashion Week heeft ze naam gemaakt in de wereld van hair & beauty. In haar persoonlijke portfolio vindt u een overzicht van hair & beauty opdrachten die ze door de jaren heen heeft gedaan. Bekijk het portfolio van Angela Reuter.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer