De mooiste bruidskapsels voor lang haar

De trouwschoenen staan in uw kast te wachten op de grote dag, de trouwjurk is gekocht en het bruidsboeket matcht. Dit is het moment om u bezig te houden met de rest van uw look. Natuurlijk wilt u er zo mooi mogelijk uitzien op uw bruiloft. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft haar en make-up. Het begint allemaal met wat online inspiratie. Daarvoor bent u bij DeBruidsstylisten aan het juiste adres. Wij voorzien u echter niet alleen van mooie voorbeelden van lang haar bruidskapsels, maar u kunt ook bij ons terecht om uw droomkapsel te laten stylen.

Mogelijkheden bruidskapsel voor lang haar

Welk kapsel u uiteindelijk kiest is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan uw gezichtsvorm, de jurk en de sieraden die u draagt. Veel bruiden kiezen voor een opgestoken kapsel. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor grove krullen of een vlecht die met een mooie speld worden opgestoken. Dit is vaak al een sieraad op zich. Lang haar kan daarnaast ook uitstekend los worden gedragen. Kies voor een mooie slag, veel krullen of glanzend, stijl haar. Onderstaand vindt u een aantal mooie voorbeelden van lang haar bruidskapsels.

Geef uw haar extra lengte met extensions

Wilt u op uw grote dag verschijnen met volumineus lang haar, maar bent u helaas niet gezegend met een volle bos lang en dik haar? Gun uzelf het mooiste lang haar trouwkapsel door te kiezen voor extensions. Dit geeft uw kapsel net dat beetje extra.

Heeft u interesse in een mooie bruidskapsel voor lang haar, eventueel met extensions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer