Bruidskapsel halflang haar

Met halflang haar zijn er talloze opties qua bruidskapsel. Welk trouwkapsel bij u past, hangt af van verschillende factoren zoals uw haarstructuur, uw gezichtsvorm en natuurlijk uw eigen wensen. Uiteindelijk is het van belang dat u zich prettig en natuurlijk mooi voelt op uw grote dag.

Kiest u voor een opgestoken of los kapsel?

De eerste grote keuze op het gebied van uw bruidskapsel met halflang haar is of u uw haar gaat opsteken of los gaat dragen. Of wellicht gaat u voor een tussenoplossing met een half opgestoken kapsel? Vervolgens kunt u kiezen voor een speelse look of juist een elegant, strak en glad kapsel. Ook een eventueel haaraccessoire is van invloed op uw halflang bruidskapsel. Een korte sluier staat bijvoorbeeld prachtig in een knot, terwijl bloemen schitterend verwerkt kunnen worden in een vlecht. U hoeft deze keuzes op het gebied van uw halflang bruidskapsel natuurlijk niet in uw eentje te maken. Onze bruidsstyliste helpt u graag met het uitzoeken van een schitterend trouwkapsel dat mooi staat bij uw haar en uw wensen.

Eventueel haaraanvulling

Wanneer u het liefste langer haar heeft op uw trouwdag, dan kunnen wij dat voor u realiseren. De bruidsstylistes van DeBruidsstylisten.nl kunnen u namelijk voorzien van haaraanvullingen die in uw haar gezet worden op de grote dag. Hierdoor krijgt u een mooie, volle haardos die in elk gewenst kapsel gestyled kan worden. Zo maken we van uw halflange haar in een handomdraai een mooie lange en volle coupe.

Bekijk voorbeelden van bruidskapsels voor halflang haar in het overzicht. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van trouwkapsels? Neem dan contact met ons op en boek een proefsessie.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer