Half opgestoken bruidskapsel

Met een bruidskapsel is waarschijnlijk meer mogelijk dan u zelf denkt. Wilt u een gedeelte van uw haar opgestoken hebben, maar ook een gedeelte los? Dat kan met een half opgestoken bruidskapsel. Het gedeelte van het haar dat los hangt, wordt bijvoorbeeld mooi gekruld of juist glad gestyled. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van bruidskapsels, maar wanneer u het door DeBruidsstylisten laat stylen, dan heeft u sowieso een prachtig kapsel dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Een half opgestoken bruidskapsel dat bij u past

Onze bruidsstylistes passen speciale technieken toe om uw bruidskapsel perfect te maken. Wij kunnen u diverse inspirerende voorbeelden laten zien van half opgestoken bruidskapsels en u kunt bij ons een afspraak maken voor een proefsessie. U kunt dan alvast een paar kapsels zien. Niet ieder kapsel is namelijk voor iedereen geschikt. Of een kapsel bij u past hangt af van het type haar dat u heeft, uw gezichtsvorm en het type persoon dat u bent. Uw kapsel moet uiteraard ook passen bij uw bruidsjurk. Bij een strapless trouwjurk is het bijvoorbeeld mooi als (een deel van) het haar los op de schouders valt.

Krullen, diadeem of middenscheiding?

De mogelijkheden met lang haar dat half opgestoken wordt, zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sensueel kapsel met een scheiding vanuit het midden, een kapsel met krullen bij de uiteinden van uw haar, of een kapsel afgewerkt met bruidsaccessoires zoals een diadeem.

Een bruidskapsel dat half opgestoken is, is een van de meest populaire trouwkapsels die er zijn. Onze bruidsstylistes creëren echter altijd een schitterend kapsel dat helemaal bij u past, zodat u er ongeëvenaard uitziet op uw trouwdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer