Reviews & klantenbeoordelingen DeBruidsstylisten

Bij DeBruidsstylisten.nl staat kwaliteit aan de top van de prioriteitenlijst. De perfecte graadmeter waarmee deze kwaliteit gemeten kan worden, is aan de hand van reviews en ervaringen van klanten. Regelmatig laten bruiden weten hoe ze de diensten van DeBruidsstylisten hebben ervaren, zowel persoonlijk als op andere websites, en deze reviews hebben we nu overzichtelijk voor u beschikbaar gemaakt op deze pagina. Gemiddeld worden we met 4,5 / 5 sterren beoordeeld!

Online zijn een aantal websites waar onafhankelijke beoordelingen en ervaringen worden verzameld over bedrijven. Deze worden op een externe website gepubliceerd die goed letten op de betrouwbaarheid van de reviews. U kunt aan de hand van deze beoordelingen wellicht beter bepalen of u diensten bij DeBruidsstylisten gaat afnemen.

Wij maken onder andere gebruik van de volgende externe websites waarop klantenbeoordelingen worden verzameld.

Facebook

Hoewel Facebook vooral bekend staat als een populair social media kanaal, is het ook een betrouwbare website waarop beoordelingen en ervaringen worden verzameld. Aan de hand van sterren wordt een beoordeling gegeven, en vervolgens wordt deze onderbouwd middels een stukje tekst. U kunt alle reviews eenvoudig lezen op de Facebookpagina van DeBruidsstylisten, ook wanneer u géén facebookprofiel heeft.

Trustpilot

Trustpilot is een volledig onafhankelijke review website die volledig in het teken staat van het verzamelen van beoordelingen. Hun doel is om vertrouwen te creëren tussen bedrijven en klanten, en daarom heeft ook DeBruidsstylisten een profiel op deze website. Hier kunt u terecht voor het lezen van reeds geplaatste beoordelingen of zelf een klantreactie plaatsen. Bekijk de Trustpilot beoordelingen.

Google Plus

Ook Google Plus staat voornamelijk bekend als een social media kanaal, maar reviews zijn hier ook een belangrijk onderdeel van. De beoordelingen kunnen alleen worden geplaatst wanneer u een Google profiel heeft (bijvoorbeeld een Gmail adres). Het lezen van klantenreacties is echter wel gewoon mogelijk zonder Google profiel.

Klik hier om een review op Google Plus te plaatsen.

Susan Kanters-Schreurs Beoordeelde Debruidsstylisten met een 5 uit 5

Beste Angela,

Van te voren ben ik bij jullie in de zaak geweest voor mijn proefkapsel. Wat een geweldig mooie salon hebben jullie, zeker iets om trots op te zijn. Er was toen vanaf het begin al erg veel aandacht voor de grote dag, mijn wensen en daarna hebben jij met mij de tijd genomen om alles uit te proberen. Dit beloofde al veel goeds, want wat voelde ik mij fijn!

Op de dag zelf heb je me een ware prinses laten voelen. Er was wederom veel aandacht voor alle wensen en dingen werden gedaan zoals vooraf besproken en bedacht. Je hebt er wat mij betreft iets super moois van gemaakt. Mijn haren zaten prachtig en mijn make-up was perfect. Ik heb er enorm veel complimenten over gehad. Alles is tot in de late uurtjes goed blijven zitten. Dus als je het mij vraagt: Een echte aanrader voor iedere aanstaande bruid!

Super bedankt dat je mij zo op deze dag zo een mooie bruid hebt laten voelen!

06-09-2016
Li Anne 24-08-2016 Beoordeelde Debruidsstylisten met een 5 uit 5

Wat een prachtige zaak, en alle aandacht was voor mij en mijn bruidsmeisjes. Mijn haren zaten prachtig en de make up heeft de hele dag en avond perfect gezeten. Jullie hebben mij de mooiste bruid van de wereld laten voelen, bedankt voor de onvergetelijke ervaring. De moeite waard om een stukje voor om te rijden...

Nicole Plas 21-08-2016 Beoordeelde Debruidsstylisten met een 5 uit 5

Lieve Angela,
We hebben gisteren een prachtige dag gehad en we voelden ons op en top bruid en bruidsmeisje mede door de door jouw aangebrachte make-up. De techniek die jij gebruikt en het resultaat is zeer professioneel!

Es Smee 20-11-2015 Beoordeelde Debruidsstylisten met een 5 uit 5

Geweldig team die mij een ontspannen begin van de dag hebben kunnen geven met een schitterend eindresultaat! Bij deze nogmaals bedankt voor het geweldig mooie kapsel en de perfecte make up welke beide tot in de late uurtjes goed zijn blijven zitten.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer