Bruidskapsel met krullen

Heeft u een mooie volle bos krullen? Laat ze dan vooral zien op uw trouwdag! De stylistes van DeBruidsstylisten verzorgen graag een bruidskapsel met krullen voor u dat mooi in model blijft. Tevens zorgen we er met de juiste producten voor dat het kapsel gedurende de dag niet gaat pluizen. Wanneer u van uzelf geen echte krullen heeft, dan is dit geen probleem. Wij hebben namelijk de expertise en tools in huis om u van een fantastisch bruidskapsel met krullen te voorzien!

Een gestyled of nonchalant bruidskapsel met krullen

Heeft u het gevoel dat u met steil haar veel meer keuze hebt voor trouwkapsels? Geen zorgen, met uw krullen kunnen we net zo veel kapsels creëren. Krullen geven een bruidskapsel vaak net dat beetje extra. We kunnen uw haar mooi opsteken, nonchalant of zeer gestyled. Of misschien wilt u uw krullen laten zoals ze zijn en slechts een klein detail toevoegen. We maken uw bruidskapsel inclusief krullen helemaal zoals u het in gedachten heeft.

Bruidskapsels én bruidsmake-up voor de grote dag

Krullen moeten vakkundig behandeld worden. Gelukkig hebben de stylistes van DeBruidsstylisten al jaren ervaring hebben met bruidskapsels met krullen. Door de jaren heen zijn we inmiddels experts geworden in het uitzoeken en creëren van een bruidskapsel dat perfect bij uw trouwjurk én uw wensen past. Mocht u ook uw bruidsmake-up willen laten verzorgen, dan bent u bij DeBruidsstylisten aan het juiste adres. We verzorgen zowel  bruidskapsels als bruidsmake-up en komen indien gewenst zelfs op de grote dag bij u thuis voor de bruidsstyling. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. We dragen er graag een steentje aan bij om uw trouwdag tot een groot succes te maken!

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer