Het bruidsstylisten team

DeBruidsstylisten.nl is een onderdeel van Studio Arits : Hair Beauty & Style. De passie voor hair & make-up is bij het hele team in grote mate aanwezig, en deze passie gebruiken we graag om u van een schitterende bruidslook te voorzien. Onze bruidsstylisten hebben allen veel ervaring in het maken van de mooiste bruidskapsels en het creëren van een passende bruidsmake-up, volledig afgestemd op uw wensen. Wij zullen ons even voorstellen:

Bruidsstyliste Angela Reuter

Naam: Angela Reuter
Beroep: Hair Styliste en visagiste.
Mijn werk: Portfolio Angela Reuter

"Haar & make-up is mijn beroep en passie, wat ik alweer twintig jaar uitoefen. Mijn carrière is van start gegaan in Aachen en heeft me vervolgens naar Berlijn, Keulen en Düsseldorf gebracht. Ik had het grote voorrecht in top bedrijven te mogen werken, met als resultaat dat ik vrij snel werd benaderd om seminars te geven in knippen, kleuren en stylen. Ook deed ik veel ervaring op bij fashion shows, zoals de Berlijn Fashion Week en en het televisieprogramma Popstars. Een tijdje werkte ik als zelfstandig styliste in Berlijn voor o.a. televisie, stelde fotoshoots samen voor Wella en deed de styling voor bruiden.

In 2011 mocht ik mijn man Thijs ontmoeten in Düsseldorf. Het was liefde op het eerste gezicht en zo kwam ik terecht in Nederland, bij Thijs zijn prachtige bedrijf: Arits Hair Style en Beauty. Een bedrijf met een geweldig team van gemotiveerde specialisten. Het was ook zakelijk een soort van kruisbestuiving, want wij vullen elkaar op alle fronten aan. Ik ben nu heel gelukkig en helemaal op mijn plaats. Ook de marketing en de technische afdeling heb ik onder mijn hoede genomen. Tevens geef ik regelmatig trainingen aan ons super team. Het is namelijk erg belangrijk in ons vakgebied om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en ontwikkelingen.

Mijn sterke punt is mijn creativiteit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik namelijk heel snel wat bij iemand past en of iets mooi zal staan. Zodoende ben ik in staat de perfecte look voor u te creëren. Een look die bij u past. Ik houd van mooi haar. Mooi haar is het sieraad van elke vrouw. Natuurlijke kleuren en coupes creëren is mijn grote passie.

Het totaal beeld is heel erg belangrijk en daarbij horen ook de wenkbrauwen. Dit leerde ik tijdens mijn visagie opleiding. Ons team heeft zich gespecialiseerd in het creëren van perfecte wenkbrauwen die passen bij de gezichtsvorm.

Mijn echte passie ligt bij het creëren van een bruidslook met een natuurlijke uitstraling. Dat effect creëren we door de airbrush make-up te op basis van mineralen te gebruiken. Voor onze bruidsstyling en bruidsmake-up mochten wij in 2015 een award nominatie ontvangen, en dat was voor mij en ons team de kroon op ons werk.

Ik houd ervan om onze clientèle en bruiden helemaal in de watten te leggen. Ik wil iedereen laten voelen dat ik mijn vak met passie en liefde uitoefen, en het is mijn doel om iedereen huiswaarts te laten keren met het gevoel van Wow, wat voel ik mij mooi, wat ben ik mooi."
 

 

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer