Bruidsmake-up aan huis

Wij begrijpen als geen ander dat het op zo'n speciale dag erg belangrijk kan zijn dat u zich fijn in het gemak van uw eigen huis kunt klaarmaken. Onze bruidsstylisten komen daarom uw kapsel en bruidsmake-up aan huis doen, wanneer u dit prettig vindt. Wij nemen alle producten en benodigdheden mee en we voorzien u van een schitterende bruidsmake-up in het comfort van uw eigen omgeving. Geen stress om naar de salon te rijden, verkeer dat tegenzit of regen die roet in het eten gooit. Een ontspannen begin van uw trouwdag begint met bruidsmake-up aan huis van DeBruidsstylisten.

Complete bruidsstyling aan huis

Het is natuurlijk ook mogelijk om de complete bruidsstyling bij u thuis te doen. Dit betekent dat een van onze bruidsstylisten bij u thuis uw haar én make-up komt verzorgen. Wij dragen dan zorg voor uw complete styling. Dit is sowieso erg handig, want zo bent u in één keer klaar. Anders zou u, nadat de bruidsmake-up is gedaan, nog naar een kapsalon moeten. Dat is nu dus nergens voor nodig. We bieden ook SOS bruidsstyling aan in het geval dat uw oorspronkelijke styliste haar afspraak is vergeten of ziek is geworden. In dat geval verzorgen wij uw volledige bruidsstyling op het laatste moment.

Wat zijn uw wensen?

Zowel qua make-up als qua bruidskapsel is er veel te kiezen. Kiest u voor naturel make-up en een opgestoken kapsel? Of gaat u voor een glanzend los kapsel en glamour make-up? Alles is mogelijk! Onze bruidstylisten verzorgen uw bruidsmake-up aan huis zonder dat dit de kwaliteit zal beïnvloeden. We nemen alle producten en benodigdheden mee op locatie, dus u zult hoe dan ook worden voorzien van een schitterende coupe en look.

Wilt u een ontspannen begin op uw trouwdag? Kies dan voor bruidsvisagie aan huis of een bruidskapper aan huis (of een combinatie hiervan). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Bruidsmake-up aan huis

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer