Trendy opgestoken bruidskapsels

Tegenwoordig kiezen veel bruiden voor een bruidskapsel dat is opgestoken. Dit kapsel biedt namelijk erg veel mogelijkheden. Momenteel zijn vlechten in alle soorten en maten helemaal in. Naast een losse vlecht, kan uw haar ook worden ingevlochten. Dit kan met de boven-, onder- of zijkant van uw haar. De rest van het haar wordt vervolgens in een mooie knot vast gemaakt, of u kunt ervoor kiezen om krullen in te zetten en het haar los te dragen. Opgestoken kapsels zijn niet alleen leuk bij lang haar. Ook met halflang haar kunt u diverse trendy haarstijlen creëren.

Kies een mooi haarsierraad in uw opgestoken bruidskapsel

Een voordeel van een (half)opgestoken bruidskapsel, is dat u het nog persoonlijker kunt maken door een haarsierraad toe te voegen. Denk hierbij aan een bloem, haarband of een mooie speld. Dit kan een goede vervanging zijn voor een grote ketting of oorbellen. Uw kapsel zal zeker de aandacht trekken met een glimmend haaraccessoire.

Strak of nonchalant bruidskapsel

Het is belangrijk dat u een kapsel kiest dat bij u past. Sommige bruiden vinden het leuk te experimenteren met hun haar en op hun trouwdag iets totaal anders te kiezen dan wat ze normaal zouden dragen. Andere vrouwen kiezen voor de veiligere, maar zeker niet minder speciale weg. Een bruidskapsel dat is opgestoken hoeft niet extreem te zijn. Draagt u altijd uw haar los, dan kunt u er nu voor kiezen krullen te laten maken en deze half vast te zetten. Een strakker opgestoken kapsel is ook mogelijk. Draag bijvoorbeeld een strakke knot, laag of hoog, zodat uw gezicht en jurk extra mooi uitkomen.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer