Kies een bruidskapsel en make-up die bij u passen

De bruiloft is voor de meeste mensen een van de mooiste dagen van hun leven. Voor u binnenkort wellicht ook! Op een dergelijke dag is het belangrijk dat u zich ook echt als een bruid voelt. U kunt een moodboard maken met bruidkapsels en make-up die u mooi vindt, zodat de haarstyliste en visagiste precies weten wat u wilt. Natuurlijk hebben we wel enkele tips voor u. Van een extremere look met een diepe smokey eye tot een lichtere make-uplook met mooie nudetinten. Hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. Kies iets dat bij u past en probeer voor de grote dag een aantal dingen uit. Niets is vervelender dan lastminute stress, omdat u toch niet tevreden bent met uw kapsel of make-up.

Vergeet uw nagels niet

Wanneer het bruidskapsel en de visagie zijn gekozen, is het belangrijk uw nagels niet te vergeten. Tijdens de bruiloft wilt u natuurlijk dat de nagellak blijft zitten zonder te chippen. Kunstnagels of gelnagellak zijn hier een goede oplossing voor. Gegarandeerd dat uw nagellak er een week later nog perfect uitziet. Naast het soort nagellak, kan de kleur ook volledig op uw jurk worden afgestemd. U kunt kiezen voor een naturelle pastel tint, warmrood of een andere kleur naar uw wensen. Onze stylistes kunnen u hierin goed adviseren.

Thuis haar en make-up voor uw bruiloft

DeBruidsstylisten geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor bruidsmake-up en haar aan huis. U kunt op uw gemak opstaan en hoeft de deur niet uit voordat de bruidegom er is. U kunt eenvoudig in het gemak van uw eigen huis genieten van de haar- en make-up sessie door onze bruidsstyliste.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer