Bruidskapsel met sluier

Een sluier zorgt er vaak voor dat uw trouwlook niet alleen mooi is, maar magisch. Enkele mogelijkheden van een bruidskapsel met sluier zijn een sluier die het gezicht (gedeeltelijk) bedekt, een zwarte of gekleurde sluier, een sluier met (vintage) decoraties, of een half opgestoken kapsel met een sluier en een bloem. Een sluier is nog steeds een prachtige accessoire voor bruiden die hun bruidslook net wat extra's willen geven.

Voorbeelden van bruidskapsels met sluier

De birdcagesluier (die voor het gezicht komt) is bijvoorbeeld een populaire sluier, verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en materialen. Uw bruidskapsel is samen met deze sluier te combineren met een haarkam, een mooie bloem of een ander (haar)accessoire. Wanneer u kiest voor een birdcagesluier, is het verstandig om uw bruidskapsel vooraf te laten afstemmen op de sluier zodat uw sluier en uw kapsel perfect bij elkaar passen.

Ingevlochten of (half) opgestoken?

Wanneer u een sluier draagt op uw bruiloft, kunt u evengoed kiezen uit alle soorten bruidskapsels. Uw haar kan (half) opgestoken worden, maar u kunt een sluier ook combineren met visgraatvlechten, invlechten of andere mooie creaties. Opgestoken haar is bijvoorbeeld altijd goed, omdat het volume geeft, maar ook de combinatie van een sluier met een tiara is erg populair.

Wat kunnen DeBruidsstylisten voor u betekenen?

Op uw speciale dag moet alles perfect zijn, uw bruidskapsel dus ook. Omdat u op de grote dag niet voor verrassingen wilt komen te staan, plannen we van tevoren een proefsessie in. Wij maken het gewenste bruidskapsel zodat u kunt zien hoe het kapsel u staat.

Voor inspiratie of het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen. Wij verwelkomen u graag in onze salon o bij u thuis zodat wij kunnen meehelpen om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken!

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer