Bruidskapsels kort haar

Ook met kort haar kunt u een schitterend trouwkapsel creëren. Eerlijk is eerlijk, de opties zijn wat minder uitgebreid dan bij halflang of lang haar, maar dat wil niet zeggen dat u niet met een mooi bruidskapsel op uw bruiloft kunt stralen. De bruidsstylistes van DeBruidsstylisten.nl hebben veel ervaring in het creëren van trouwkapsels met kort haar, dus u bent bij ons aan het juiste adres voor uw droomkapsel.

Kies voor accessoires

De bruidsstylistes van DeBruidsstylisten.nl kunnen u gedegen advies geven op het gebied van uw korte bruidskapsel. Accessoires zijn in ieder geval altijd een goede keuze, want deze komen extra mooi uit bij kort haar. Een mooi diadeem, een glinsterende speld of een birdcage sluier zijn absolute showstoppers die uw korte bruidskapsel helemaal afmaken. U kunt zelf een stijl kiezen voor uw bruidskapsel. Veelal zijn korte kapsels erg pittig en sassy, maar met de juiste accessoires kunt u ook prima gaan voor een romantische en zachte look.

Wij creëren uw droomkapsel

Door onze jarenlange ervaring met bruidsstyling, weten we precies hoe we uw droomkapsel kunnen creëren. We luisteren goed naar uw wensen, geven u advies en dit combineren we met de laatste trends. Het resultaat: een prachtig bruidskapsel voor kort haar, waarmee u zeker het stralende middelpunt zult zijn op de mooiste dag van uw leven.

Bekijk de korte bruidskapsel voorbeelden

Neem een kijkje in de inspirerende fotogalerij en bekijk de voorbeelden van korte bruidskapsels die wij hebben gemaakt en geselecteerd. Zodoende kunt u alvast een mooie inspiratie kapsel uitzoeken op basis waarvan we verder kunnen kijken naar een mooi bruidskapsel voor u.
Heeft u interesse in een mooi en stijlvol bruidskapsel voor kort haar? Neem dan contact op met DeBruidsstylisten.nl en maak een afspraak voor een proefsessie.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer