Het mooiste bruidskapsel op uw trouwdag

Op uw trouwdag wilt u op uw mooist voor de dag komen. Iedere vrouw is anders, en daarom is er ook voor iedere bruid een mooi en passend bruidskapsel te creëren. Het perfecte bruidskapsel is afhankelijk van onder andere uw jurk, de sluier, de haaraccessoires, de haarlengte en de haarstructuur. Wanneer u uw favoriete bruiloft kapsels aan ons laat weten, bijvoorbeeld in de vorm van een foto of plaatje, dan kunnen wij op basis daarvan enkele suggesties doen.

Hoe kiest u het juiste bruidskapsel?

Het bruidskapsel is een belangrijk onderdeel van de bruidslook. Het haar dient natuurlijk de hele dag mooi in model te blijven zitten en daarnaast is het ook belangrijk dat het mooi past bij u als persoon en wat u draagt. Onze bruidsstylisten kunnen u hierbij helpen. Zij weten precies welk kapsel uw jurk complimenteert

De laatste trends

Ook op het gebied van kapsels zijn er verschillende trends te ontdekken. Wanneer u met een trendy kapsel op uw trouwdag wilt schitteren, dan kunt u altijd onze bruidsstylisten vragen om advies. Zij vertellen u graag wat de huidige trends zijn en hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden met uw persoonlijke wensen. Het resultaat is een persoonlijk én trendy kapsel waarmee u zich op uw mooist zult voelen.

Combineren met accessoires

Naar alle waarschijnlijkheid draagt u de nodige accessoires op uw trouwdag. Een mooie ketting, glinsterende oorbellen, een diadeem of misschien een sluier? Uw bruidskapsel wordt gemaakt zodat het perfecte gecombineerd kan worden met deze accessoires. Ook een bruidskapsel met haaraccessoires is geen enkel probleem. We verwerken graag een mooie bloem, glinsterende speldjes of curlies in uw haar voor een unieke touch.

Heeft u interesse in een mooi en passend bruidskapsel dat volledig is afgestemd op uw wensen? Wilt u een bruidsstyliste die goed naar uw ideeën en wensen luistert en die op de hoogte is van de laatste trends? Neem contact op met DeBruidsstylisten.nl!

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer