Schitterende bruidsmake-up

Een egale huid, een subtiele champagne kleur op uw ogen en een gloss op de lippen. Of kiest u liever voor een feestelijke smokey eye, nepwimpers en een rode lipstick. Ongeacht waar uw wensen liggen, een mooie bruidsmake-up is van groot belang op uw bruiloft. Wanneer de make-up goed zit, dan voelt u zich zelfverzekerd, mooi en speciaal. En dit is natuurlijk precies het gevoel dat u wilt hebben op uw grote dag!

Proefsessie bruiloft make-up

Omdat het fijn is om uw trouw make-up vooraf al een keertje gezien te hebben, wordt er meestal eerst een proefsessie ingepland. Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar uw perfecte bruidsmake-up. Make-up is namelijk iets heel persoonlijks. Waar de een op een doordeweekse dag een volledige make-up look draagt, kiest de ander voor áu naturel met amper tot geen make-up. Dit nemen we ook mee in uw gewenste trouw make-up. We gaan net zolang door tot we de gewenste bruidslook hebben bereikt.

Op de trouwdag

De bruidsmake-up die is afgesproken tijdens de proefsessie wordt op de trouwdag tot in detail nagemaakt. We maken gebruik van topkwaliteit producten, dus u kunt erop vertrouwen dat uw bruiloft make-up de hele dag goed blijft zitten. Het is mogelijk om uw make-uplook in de salon te laten verzorgen, maar we kunnen ook naar u toe komen. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw trouwdag, comfortabel in uw eigen omgeving. Is uw oorspronkelijke visagiste haar afspraak vergeten of afgezegd? Dan biedt DeBruidsstylisten.nl ook SOS bruidsstyling, waarbij we last minute uw volledige bruidsstyling verzorgen.

In de galerij kunt u alvast een voorproefje zien van wat er mogelijk is betreft bruids make-up. 

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer