De Bruidsstylisten op de Wedding Award 2015!

Zoveel inzendingen voor de Hollandse Huwelijks Award 2015 heeft het tot op heden nog niet gegeven. De vakprijs van de huwelijksbranche, voor de beste specialisten, was er dit jaar in 13 categorieën. De bekendmaking speelde zich af tijdens een DWA TOUR.

De nominatie

's Middags stond Danielle Lemmer onverwacht voor de deur en verraste mij, toen ik bezig was met een color treatment in ons bedrijf.

"Hartelijk gefeliciteerd, je bent genomineerd!"

Er viel een grote spanning van mij af, op deze voor mij zo gelukkige en enerverende dag.

De Bruidsstylisten

In 2015 vestigden wij de Bruidsstylisten. Onze start begon goed. De eerste opdracht was om Esmee in de bruidsjurk van Wendy van Dijk op haar mooist te laten verschijnen. Dit was natuurlijk een geweldige eye catcher.

Inmiddels was onze website en Facebook-pagina gereed. We waren ontzettend verrast en blij dat wij toen een nominatie ontvingen. Wij waren meteen enthousiast over deze erkenning van de trouwbranche, waar de specialisten die zich vol gedrevenheid en creativiteit voor de bruiden inzetten, werden gesignaleerd om hun expertise.

Ikzelf oefen mijn bruidsspecialisatie alweer twintig jaar uit, met een team van stylisten en visagisten. In nauw overleg luisteren en kijken wij naar de Bruid en creëren vervolgens een bruidslook waarbij de bruid zich op de belangrijkste dag van haar leven de mooiste en stralendste vrouw van de wereld voelt.

Screening

De Nederlandse NTBK voerde eerst een screening van ons hele bedrijf door. De website, de service, alles werd bekeken en doorgelicht. Vervolgens mochten wij dan op 12 november 2015 vernemen dat wij tot de drie beste Bruidsstylisten/Hairstylisten behoren.In 2016 gaan we uiteraard voor de eerste prijs!

Wat er ook zal gebeuren, wij blijven met enthousiasme, gedrevenheid en vakmanschap onze bruiden begeleiden tijdens de mooiste dag van hun leven, met het mooiste kapsel, de stijlvolste make up en een passende styling.

Service Bruidskapsel & make-up Airbrush make-up Aan huis service
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Een zachte bruidsmake-up benadrukt uw natuurlijke schoonheid. U kunt ook kiezen voor Airbrush bruidsmake-up, voor een flawless en egale look op uw trouwdag.

Er zijn ontzettend veel verschillende bruidskapsels, maar de uitdaging is om precies het trouwkapsel te vinden dat helemaal bij u past. Uniek, trendy & geheel naar uw wensen.

Spontante klantenreactie

De Bruidssylisten doen er alles aan om u klaar te stormen voor misschien wel dé bijzonderste dag uit uw leven. Samen met ons gespecialiseerd...

Lees meer
Nieuw: bruidsportfolio

Het is zover, het bruidsstylisten portfolio zit in een nieuw jasje! In ons persoonlijke lookbook staan nu ook afzonderlijke foto's met het werk...

Lees meer
Nominatie Dutch Wedding Awards

Met trots mogen wij mededelen dat de bruidsstylisten zijn genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Deze award is een vakprijs voor alle trouw...

Lees meer